unternehmen

Od 2016. godine mrežnim operaterima pružamo uslužno orijentirana sustavna rješenja.

Tvrtka

Ukratko

Kao tehnički pružatelj usluga comcross croatia podržava teleoperatere u osiguranju većih mrežnih kapaciteta i u modernizaciji sustava.

S našim iskusnim tehničarima i inženjerima specijaliziranim za telekomunikacije i elektrotehniku uspješno optimiziramo i puštamo u rad prijenosne tehničke komponente na pristupnim čvorištima (Access) i čvorištima distribucijske mreže (Core).

Preporuke

System Services
Logistika, instalacija i puštanje u rad sveukupno 4.200 multi-service pristupnih čvorova (MSAN) u jugozapadnom dijelu Njemačke za Deutsche Telekom.

Managed Services
Linkdesign, infrastrukturno planiranje, instalacija i integracija infrastrukture u jugozapadnom dijelu Njemačke za Vodafone.

Mikroserije
Raspoređivanje 800 unakrsno povezanih panela za radio prijenosne mreže.

Konačno online!

Nakon višetjedne pripreme došao je i taj trenutak- naša stranica je online! Ovdje možete pronaći sve informacije o našoj mladoj tvrtki, opširan opis naših mnogobrojnih usluga, informacije o kontakt osobama i još mnogo više. Sve novosti saznajte također ovdje, svaki dan, kada god poželite. Trebate dodatne informacije? Slobodno nas nazovite ili dogovorite termin za razgovor. […]

Tvrtka