Novosti

Javni poziv na upis programa osposobljavanja – Monter/ka elektroničkih komunikacija

Pozivamo sve zainteresirane na upis programa osposobljavanja – Monter/ka elektroničkih komunikacija koji se provodi u okviru EU projekta RCK ELPROS, referentni br. UP.03.3.1.04.0015. Referentni broj Poziva: UP.03.3.1.04 „Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo“.

Regionalni centar kompetentnosti Elektrotehnička i prometna škola Osijek, besplatno će obrazovati 15 polaznika za program osposobljavanja Monter/ka elektroničkih komunikacija, u trajanju od 250 sati. Početak edukacije planiran je za početak veljače 2023. godine. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se do 30. siječnja 2023. godine  putem obrasca za prijavu  uz obvezno učitavanje dokumentacije navedene u javnom pozivu uz obrazac prijave. Stručno povjerenstvo razmotrit će pristigle prijave do 6. veljače 2023.godine i odabrati 15 polaznika temeljem prikupljenih podataka. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Više detalja o prijavi: https://rck.elpros.net/javni-poziv-na-upis-programa-osposobljavanja-monter-ka-elektronickih-komunikacija/